راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی

[vc_row][vc_column][vc_column_text][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

ebusiness

در سالهای اخیر کسب و کارهای اینترنتی یا E-Business ها (شامل تجارت الکترونیک و غیره) بسیار رونق یافته اند و بسیار بیش از پیش شاهد شکل گیری و ترویج این نوع بیزنس ها هستیم.

فضایی که امروز شاهد آن هستیم و روز به روز بر سرعت رشد آن افزوده می شود، تجربه سالهای گذشته سایر کشورهای اروپایی و آمریکایی است که این مسیر را طی نموده و فضای حال حاضر کسب و کارهای اینترنتی در آنجا به شدت رقابتی است.

هم اکنون فرصت های بسیار بکری برای راه اندازی و بلوغ شرکت های تجارت الکترونیک در ایران وجود دارد اما به همان اندازه هم تهدیدها و چالش هایی وجود دارند که من در کنار شرکت آرمان و برند زودفود از ۵ سال پیش تا به امروز با آن دست به گریبان بوده ایم. چالش هایی نظیر اعتمادسازی در فضای اینترنتی نه چندان قابل اعتماد برای عموم مردم و استراتژی های بازاریابی و تبلیغات اینترنتی و بطور کلی استراتژی هایی که بتواند یک کسب و کار اینترنتی را از شروع شکل گیری تا مراحل رشد و بلوغ هدایت نماید.

بسیاری نسخه های علمی موجود در این بازار برگرفته از تجارب و پژوهش های انجام شده در غرب هستند و کمتر پیش می آید تا این نسخه ها با عبور از بوته ی آزمایش آبدیده و بومی سازی شده و بعد به کارآفرینان و مدیران توصیه شوند لذا اغلب آنچه در کتاب ها و مقالات وجود دارند تناسب دقیقی با آنچه که در بازار آنلاین و اینترنتی ایران اتفاق می افتد ندارد. به عبارت دیگر مقالات و کتاب های ترجمه شده اگرچه مفید هستند اما بیانگر فضایی متفاوت از آنچه در ایران وجود دارد، می باشند چراکه با توجه به فرهنگ، شرایط اقتصادی، تکنولوژی و بسیاری فاکتورهای دیگر نوشته شده اند.

کارآفرینان نامی بسیاری را دیده ام که با همان نگرش سنتی که در بازار آفلاین(offline) کسب و کارشان را اداره می کردند وارد بازار آنلاین شده و شکست خورده اند. پس از آن اینطور نتیجه گرفته اند که اینترنت فضای مناسبی برای کسب و کار نیست و باید از آن فاصله گرفت. این درحالی است که بسیاری دیگر به فضای اینترنت به چشم یک فرصت و بازاری بکر نگاه می کنند و راه درازی برای رشد و بلوغ پیش رو دارد. شاید به این سادگی نتوان گفت کدام گروه درست فکر می کنند و اینکه آیا بازارآنلاین برای همه کسب و کارها مناسب است یا نه سوال مهمی باشد که هر شخص با توجه به خصوصیات صنعت و منابع قال دسترس خود باید به آن پاسخ دهد. اینطور تصور می شود که افراد پیشرو و آنهایی که در همین شرایط پر چالش سختی ها را تحمل کرده، موانع را از پیش رو برداشته اند و دیجی کالاها و چاره ها را ساخته اند تا امروز بسیاری نیازهای ما را برآورده سازند، برندگان بزرگ کسب و کارهای اینترنتی کشور ما خواهند بود.

زمانی که بطور کلان نگاه کنیم، گسترش این چنین شرکت ها و بیزنس هایی می تواند مزایای زیادی برای سطح رفاه مردم ما و همینطور منافع زیادی برای توسعه مدیریت شهری داشته باشد بنابراین پیشکسوتان این بازار نوپا و بسیار جوان می توانند نقشی بسیار موثر داشته باشند در حمایت و همراهی سایر اشخاصی که به تازگی وارد یک E-Business  شده و یا قصد آن را دارند تا در این زمینه فعالیت نمایند.

برای درخواست مشاوره بصورت حضوری یا تلفنی از فرم زیر استفاده نمایید.

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

نیاز به کمک یا سوال دارید؟