[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”14366″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”14365″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]
کدام تانک پیروز می شود؟ کدام قوی تر است؟ هر کدام چه استراتژی باید انتخاب کنند؟
فرض کنید شما فرمانده ی یکی از تانک های زیر هستید. از شما خواسته می شود که بر تانک رقیب چیره شوید و آن را شکست دهید. اولین کاری که انجام می دهید، چیست؟
مهم نیست با واژه ی پیچیده ی استراتژی آشنا باشید یا نه. اگر کمی هوشمند باشید، به این فکر خواهید کرد که تانک شما چه توانایی ها، چه نقاط قوت و چه نقطه ضعف هایی دارد. همینطور نگاهی مقایسه ای به تانک رقیب خواهید داشت و توانایی ها و تجهیزات و امکانات تانک خودتان را نسبت به آن خواهید سنجید.
مثلا اگر سرعت حرکت تانک شما 70 کیلومتر در ساعت است و سرعت تانک دیگر 50 کیلومتر در ساعت؛ می توانید چنین نتیجه بگیرید که احتمالا چابکی و مانور پذیری شما بیشتر است و می توانید از این قابلیت در زمان مناسب بهره ببرید. همینطور در مورد تجهیزات دفاعی مثل قطر زره تانک، زره واکنشی، سیستم دفاع فعال و سایر تکنولوژی هایی که می تواند زمان درگیری از شما محافظت کند. قدرت و نرخ آتش، دقت آتش، نوع گلوله ی توپ و هدایت پذیری آن نیز موارد دیگری هستند که احتمالا به ذهنتان می رسد.
بر اساس همه ی این موارد تصمیم می گیرید که چطور با تانک دیگر مقابله کنید. هر یک از این تانک ها، یعنی تانک مرکاوا و تانک آرماتا، خصوصیات و ویژگی های خاص خودشان را دارند که در اولین گام دانستن آن ضرورت دارد.
تازه پس از آشنایی و آگاهی از ویژگی های تانک، خواهید توانست از خلاقیت، استراتژی ها و تاکتیک هایی که به ذهنتان می رسد، استفاده کنید. به عبارت دیگر، استراتژی با شناخت نقطه ای که در آن هستیم (ویژگی های تانک و موقعیت جغرافیایی) آغاز می شود و سپس با درک حریف ادامه پیدا می کند.
در زندگی شخصی و کسب و کار نیز چنین است. برای اتخاذ استراتژی صحیح، ابتدا نیاز دارید تا بدانید در چه شرایطی هستید و چه منابع و امکاناتی در اختیار دارید!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]