پیگیری مسائل و مشکلات کارآفرینان

فرم پیگیری مشکلات کارآفرینان

به عنوان یک کارآفرین احتمالاً با موانع، مشکلات و مسائل زیادی در مسیر خود رو به رو هستید که می‌تواند مانع روند رو به رشد شما شود.

من به همراه تیم رادیو اقتصاد و با کمک ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، قصد داریم تا مسائل و مشکلات شما را رصد، پیگیری و در حد توان نسبت به حل آن‌ها اقدام کنیم؛ بنابراین شما می‌توانید از طریق فرم زیر موانع، مسائل و مشکلاتی که مربوط به مجوزها، سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی است را با ما مطرح کنید.

سلب مسئولیت: از آنجایی که تیم کاری ما هیچ‌گونه سمت اجرایی در دولت و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ندارد، بنابراین نمی‌توانیم برای اجرایی شدن موارد مطرح شده ضمانت ارائه دهیم و مسئولیت یا تعهدی بابت نتایج کار متقبل نمی‌شویم. 

ما تنها در این برنامه رادیویی می‌توانیم به معرفی مسائل کارآفرینان، تولیدکنندگان و افرادی که مشکلاتشان به پیگیری نیاز دارد، بپردازیم. اما تعهد می‌دهیم که تمام تلاشمان را برای معرفی، پیگیری و حل مسائل این اقشار عزیز، محترم و پرتلاش به کار خواهیم گرفت.

لطفاً مسائل و مشکلات حوزه کارآفرینی که نیاز به پیگیری در این ستاد را دارند را از طریق فرم زیر ثبت نمایید:

معرفی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید

کارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید با هدف حل و فصل مشکلات واحدهای تولیدی با دستگاه‌های اجرایی و سیستم بانکی کشور در سال ۹۵ تشکیل شد.

 از برخی اهداف ستاد می‌توان به حمایت مؤثر از تولیدکنندگان و صنعتگران از طریق نظارت و بررسی دقیق مقررات و اظهار نظر در خصوص مصوبات و مقررات، آیین‌نامه‌ها و بخشنامه‌ها و ارائه پیشنهادات موثر، مفید و راهگشا برای بهبود وضعیت تولید و صنعت کشور به مراجع ذیربط اشاره نمود.

در ادامه به معرفی کوتاهی از وظایف این ستاد به نقل مستقیم از وب‌سایت رسمی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید می‌پردازیم:

“تکمیل و راه‌اندازی طرح‌های نیمه تمام، تأمین مالی، تعیین تکلیف بدهی‌های معوق و همچنین رفع مشکلات مرتبط با محیط زیست، منابع طبیعی و معادن و رفع موانع صادراتی، به دولت اجازه داده می‌شود نسبت به ایجاد «ستاد تسهیل و رفع موانع تولید» به ریاست وزیر صنعت، معدن و تجارت اقدام کند. وزارت صنعت، معدن و تجارت موظف است ظرف مدت دو ماه از تاریخ ابلاغ این قانون، آیین‌نامه اجرایی لازم را با مشورت شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در چهارچوب اختیارات قانونی تهیه کرده و به تصویب هیأت وزیران برساند. اعضای ستاد عبارت‌اند از:

1- وزیر صنعت، معدن و تجارت (رئیس ستاد)

2- رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور

3- وزیر امور اقتصادی و دارایی

4- وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی

5- وزیر کشور

6- رئیس کل بانک مرکزی

7- رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی

8- رئیس سازمان حفاظت محیط زیست

9- وزیر نفت

10- وزیر جهاد کشاورزی

11- وزیر نیرو

12- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

13- رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

14- رئیس سازمان ملی استاندارد

15- رئیس اتاق تعاون

16- رئیس اتاق اصناف

17- نمایندگان تشکل‌های سراسری تولیدی

 

منبع: ستاد تسهیل و رقع موانع تولید
نیاز به کمک یا سوال دارید؟